Detalii cazare

Așteptăm cu drag să vă primim în camerele pe care le-am pregătit special pentru dumneavoastră.

Punem la dispoziție 5 camere duble (3 cu baie inclusă), living, bucătărie; TV în cameră, WiFi; terasă, grădină și parcare.

casa-mirela-camera-dubla-parter
Camera 1
Capacitate: 2 adulți și un copil
Este situată la intrare in clădire și dispune de un pat dublu matrimonial „Queen Size”, un fotoliu extensibil – preferabil pentru copii – baie proprie și spațiu generos
casa-mirela-camera-cu-balcon-inchis
Camera 2
Capacitate: 2 adulți
Dispune de un pat dublu matrimonial „Queen Size”, baie proprie și un balcon inchis. Situată la parterul unității cu deschidere spre răsărit, vă oferă o priveliște minunată pe intreg parcursul zilei.
casa-mirela-camera-cu-balcon
Camera 3
Capacitate: 2 adulți
Situată la etajul 1, dispune de un pat dublu matrimonial „Queen Size”, baie proprie și un balcon deschis cu vedere spre răsărit. Aveți în fața dumneavoastră unul dintre primele locuri de exploatare a sării din zona Potaissa: „Lacul Roman” – acum ștrandul orașului Turda.
casa-mirela-apus-soare-camera-dubla-etaj
Camera 4
Capacitate: 2 adulți și 2 copii
Situată de asemenea la etajul 1, dispune de un pat dublu matrimonial „Queen Size”, spațiu generos și o canapea extensibilă pentru 2 copii. Această cameră împarte baia cu Camera 5.
casa-mirela-camera-cu-balcon
Camera 5
Capacitate: 2 adulți
Este situată pe același hol cu Camera nr. 4 – cu care împarte baia. Dispune de un pat dublu matrimonial 195×140 și un balcon deschis.